Нова наркооранжерия за отглеждане на конопени растения е неутрализирана полицейските служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и Първо Районно управление - Бургас. За операцията съобщават тази сутрин от МВР-Бургас и разказват:

В апартамент в кооперация на ул. "Хаджи Димитър" в Бургас са заварили специално приспособена палатка във всекидневната на жилището. В нея са открити четири саксии със зелени конопени растения, четири лампи, вентилатори, различни торове. Освен това в апартамента са открити и две електронни везни, пакети и пликчета със суха зелена листна маса, пликче с пет таблетки екстази. Отделно - още около 200 гр. суха тревна маса. В апартамента, обитаван от 20-годишен бургазлия, е открита и сумата от 2 300 лв., в множество на брой банкноти с номинал от 10 и 20 лева.

Задържани са обитателят на апартамента, както и други трима бургазлии - две момичета - на 18 и 20 години и 21 годишен мъж.

От ОДМВР - Бургас уверяват, че продължават да работят по случая.

Вчера от бургаската полиция се похвалиха и с друга нарколаборатория - но вече с 270 саксии и около 20 кг. суха зелена тревна маса, кварцови лампи, вентилатори и др. отново в апартамент в село Ясна поляна.

Иззеха около 20 кг марихуана от мазе в Бургаско село

Иззеха около 20 кг марихуана от мазе в Бургаско село

Собственикът е арестуван