Оградата по границата с Турция пак падна. Участък от около 30-40 метра от оградата с Турция е отнесен, работи се по възстановяването ѝ, коментира лидерът на НФСБ Валери Симеонов, чиято кауза като вицепремиер беше именно преградното съоръжение.

Там имало 24-часови постове. Снимките разпространи Николай Цонков от БСП и патриотът призна, че те са истински. Разрушеното място било в дълбок дол. Инцидентът станал след проливен дъжд.

Това струпване и стичане на огромни количества вода е предизвикало повличане на чакъл, дървета, отнасяне на пътища и отнасяне на тази част от оградата, обясни Симеонов.

Оградата не е направена около "Александър Невски" на жълтите павета, а на изключително насечен терен и вече се работи по възстановяването, каза още той.

Симеонов иска да се гордеем с Великата българска стена (ограда)

Симеонов иска да се гордеем с Великата българска стена (ограда)

Депутатът осигурява хеликоптер за депутати и журналисти, които да видят оградата

Във връзка с информация за нарушение по целостта на Временното- възпрепятстващо съоръжение по границата с Република Турция и възникналите по този повод въпроси, Областна администрация Бургас информира следното:

Работи се по отстраняване на щетите върху Временното-преградно съоръжение, причинени вследствие на обилни валежи, паднали в района на Малко Търново на 28-29.11.2018 година. Огромното количество вода, земна, листна и дървесна маса и камъни, са повредили малък участък от общо 127-те км. преградно съоръжение на територията на област Бургас. Областна администрация Бургас има подписан договор с фирма, която отговаря за поддръжката на граничното съоръжение. Същата незабавно е стартирала работа по възстановяване на засегнатия участък. Докато текат ремонтните дейности сигурността е обезпечена.

Симеонов не се плаши от ДАНС и присъдите на гологлавия чалгар

Симеонов не се плаши от ДАНС и присъдите на гологлавия чалгар

Нямам високо мнение за родното ФБР, отсече Симеонов