Задържаха 33-годишен мъж за вербална агресия и отправени обиди към полицаи във Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

По информация на БТВ и "24 часа" става дума за влогъра Симон Милков, който е с множество регистрации за хулиганство и за шофиране с концентрация на алкохол над 1.2 промила, уточняват от полицията. 

Случая е от днес сутринта, когато служители на Първо РУ извършили полицейска проверка във връзка с множество сигнали за неправилно паркиран автомобил на ул. "Струга" във Варна.

Предишният ден собственикът на неправилно паркираната кола е предупреден да премести автомобила, но въпреки предупрежденията полицията установила, че колата е на същото място.

Докато изпълнявал служебните си задължения, униформеният бил нападнат вербално от 33-годишен великотърновец. Агресивният мъжът насочил обиди и към извикания на място патрулен екип.

С полицейска заповед нарушителят е задържан за срок до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство за хулиганските действия. За случая е уведомен прокурор от районната прокуратура.

Рецидивист е задържан за стрелба и закани към полицаи в Костинброд

Рецидивист е задържан за стрелба и закани към полицаи в Костинброд

Мъжът произвел изстрели с въздушно оръжие към лек автомобил