Седмата поред "Вечер на успелите" отбеляза успешното завършване на средно образование на 13 абитуриенти от приемни семейства. Специалното тържество се организира традиционно от А1 и Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ). В присъствието на своите приемни родители седемте младежи и шест девойки, отпразнуваха абитуриентския си бал заедно с приятели на каузата, сред които представители на институциите, неправителствения сектор и шоу бизнеса.

Абитуриентите са завършили различни училища от цяла България. Част от тях живеят с приемните си семейства в областни градове като Стара Загора, Перник, Разград, Смолян, а други са от по-малки населени места като Панагюрище, Дряново, Нови Пазар, селата Климентово, Арчар, Люлин, Езерче, Виево, и Памукчии. Мечтите и плановете за бъдещето на абитуриентите са пъстроцветни, като самите тях. Професиите, към които са се устремили варират от медицинска сестра, фризьор, камериерка и полицай, до компютърен специалист, актриса, програмист, фотограф.

Нина Неделчева-Георгиева от "Корпоративни комуникации" на А1 България поздрави 13-те младежи и девойки със завършване на средното образование и подари от името на компанията смарт часовник на всеки от 13-те зрелостници. "Вечерта на успелите се превърна в традиция, с която празнуваме личния Еверест на всяко от децата тук днес. Въпреки трудния старт, те преминават устремено през препятствията на живота, благодарение на волята си и обичта и грижата на своите приемни родители. Благодаря на всички приятели на каузата на приемната грижата за това, че заедно създаваме възможност за ново начало и бляскаво бъдеще на повече деца с трудна съдба," коментира Нина Неделчева-Георгиева.

Александър Миланов, изпълнителен директор на Националната асоциация за приемна грижа, приветства абитуриентите и техните приемни родители по време на официалното откриване: "Поздравявам младите хора за това, че въпреки трудния старт в живота, те се справят с препятствията по пътя с помощта и грижата на своите приемни родители. Когато има хора, които им дават толкова любов, това помага да се стопи болката и да се превъзмогне несправедливостта на предизвикателното начало. Адмирации и за техните приемни родители, които с грижата си спасяват детството и създава личности."

Поздравления за участниците във "Вечерта на успелите" и техните приемни родители отправиха и публични личности, силно ангажирани с темите за образованието и децата. Сред тях бяха бившият министър на труда и социалната политика Иванка Шалапатова и народните представители Деница Сачева, председател на Комисията по труда и социалната политика в последното Народно събрание, Елисавета Белобрадова, заместник-председател на Комисията по образованието и науката. Поздравления към участниците във "Вечерта на успелите" отправи и заместник-председателят на Държавната агенция за закрила на детето Ивайла Касърова. Орлин Павлов, Николаос Цитиридис и Валерия Войкова, полуфиналист от "Гласът на България" също се включиха в празника на децата от приемна грижа.

Вечерта на успелите за отбелязване на завършването на средно образование на деца, отгледани в приемна грижа, е част от традиционната подкрепа на А1 за каузата за осигуряване на позитивна семейна среда за повече деца в страната. В последните над 10 години инвестицията на А1 в каузата надвишава половин милион лева под различни форми на финансиране. Наред с провеждането на ежегодни национални лагери за приемни деца и тийнейджъри, осигуряване на образователни пособия за учениците от приемни семейства, и насоки и кариерно консултиране за младежи, А1 подкрепя и церемонии за принос в приемната грижа и годишни срещи на приемните родители. Близо 100 000 лева инвестира А1 и в подкрепа на икономически уязвими семейства за предотвратяване на раздялата между биологичните родители и децата им чрез инициативата "Родители+". Като част от нея за 2020 и 2021 организираните от НАПГ и финансирани от А1 дейности осигуриха финансова и емоционална подкрепа на над 400 уязвими семейства, така че да се предотврати раздялата между биологичните деца и родители.