През целия юни А1 предлага на своите клиенти богата селекция от смарт часовници с удължена гаранция от 2+1 години. В селекцията са избрани модели на добре познатите марки Huawei, Samsung и Xiaomi, които се предлагат на изгодни цени с план Unlimited Ultra от А1 за 24 месеца на лизинг, без оскъпяване.

За феновете на Huawei:

Сред смарт часовниците, част от промоцията, е един от най-новите модели на марката - Huawei Watch 4 Pro LTE Space Edition. Устройството разполага с подобрени функции за следене на здравето и над 100 режима на тренировка, сред които дори свободно гмуркане до 30 метра. Освен това, моделът притежава неповторим дизайн и изключителна здравина. Изработени от DLC титан от аерокосмически клас, корпусът и каишката на Huawei Watch 4 Pro LTE Space Edition са създадени да бъдат едновременно леки и здрави, предоставяйки космическо изживяване на своя притежател.

През настоящия месец смарт часовникът може да бъде твой на лизинг с 0% лихва и с 3-годишна удължена гаранция. Освен този модел, част от предложението на А1 е и Smart Watch Huawei GT4 46mm в цветове Black, Green и Grey, както и по-малкият модел Smart Watch Huawei GT4 41mm - в Light gold, White, Silver и Green.

За любителите на Samsung:

Samsung Galaxy Watch 6 44mm LTE Black е още един модел, част от селекцията смарт часовници на лизинг с 0% лихва и удължена гаранция, които А1 предлага през юни. Носи го навсякъде с теб - по време на тренировка, работа и дори по време на сън. С новата функция Sleep Coaching имаш възможност да получаваш ценни съвети за качеството на съня си и как можеш да го подобриш. Освен това, винаги ще се чувстваш спокоен за своето здраве или това на твой близък с функцията Fall Detection, която регистрира опасности в случай на инцидент. Само с няколко натискания на Home бутона можеш да извикаш спешна помощ или да се обадиш на близък.

Част от селекцията са и други модели на Samsung, сред които Samsung Galaxy Watch 6 40mm LTE Cream, Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm LTE, Galaxy Watch 5 Pro 46mm LTE и други.

За онези, които избират Xiaomi:

Smart Watch Xiaomi S3 Black е един от най-новите модели на марката, който предлага редица иновативни функции в съчетание с нестандартен дизайн. Устройството е и първият смарт часовник, който дава възможност за смяна не само на каишките, но и на рамката, като по този начин осигурява на своя собственик неограничена свобода за персонализиране. Освен това, Xiaomi Watch S3 предлага избор от стотици циферблати, голям, 1,43-инчов дисплей и поддържа над 150 спортни режима, за да правиш това, което обичаш.

Ако винаги търсиш начин да изразиш себе си, то Xiaomi S3 Black e подходящ избор за смарт часовник, който може да бъде твой на лизинг с 0% лихва с план Unlimited Ultra и 3 години удължена гаранция от А1.