"Светът е различен и ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство. Тези 2 години ми се сториха най-големия кошмар, защото ме разделиха с моята любима публика, с моето щастие". Това заяви певицата Лили Иванова пред БНР.

"Не съм отсъствала толкова дълго от сцената, не ми беше никак приятно", призна примата на българската музика Лили Иванова преди концертите си в зала 1 на НДК (14/15/16 декември).

Публиката ѝ е липсвала, но е успяла за 2 години да отдели житото от плявата. Оценила е своето обкръжение, хората, които познава и с които работи. Игнорирам абсолютно всичко, каза Лили Иванова.

"Сутринта като се събудим животът е по-различен и реалността, особено в днешното време, е много различна", допълни примата и коментира, че никой не знае какви времена ще доживеем.

"Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото, това съм го възпитала в себе си. И не правя трагедии, по-добре човек да е подготвен за нещо, да внимава какво ще му донесе утрешният ден, а не да си гради пясъчни кули", каза певицата.

Тя отново изтъкна, че дисциплината за нея е закон. В същото време е емоционална и това понякога ѝ пречи, но не може да се промени.

"Нищо не знаят за мен", каза Лили Иванова и допълни, че само Господ бог може да реши докога тя ще пее.

"Аз смятам, че това, че продължавам концертите си, че продължавам да пея, на никого не преча", допълни Лили Иванова.