Имунизационният център, разкрит в медицински център "Н. И. Пирогов" (с вход откъм бул. "Пенчо Славейков"), ще работи с празнично работно време на Великденските празници през 2022 г.

Днес, на Велика събота и на Великден центърът ще бъде затворен за обслужване на пациенти. Всеки желаещ да получи ваксина срещу Covid-19 може да се имунизира понеделник между 08:30 до 18:30 часа. От болницата съобщават, че имат от всички ваксини.

Тревожни данни при починалите от коронавирус

Тревожни данни при починалите от коронавирус

631 са новите случаи

Продължава ваксинационният процес срещу коронавирусна инфекция и на деца на възраст от 5 до 11 г. като това става след оценка на текущото състояние на малките пациенти от педиатър, поясняват от лечебното заведение. Във връзка с рационалното разходване на флаконите при имунизацията на пациентите на възраст от 5 до 11 години е необходимо предварително записване на час за поставяне на ваксината на телефон 02/ 91 54 574.

Работното време на пунктовете пред главния вход на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов", където гражданите могат да си направят антигенни и PCR тестове, остава непроменено: всеки ден от 8:00 до 19:00 часа.