Генералът ще остане в паметта ни като достоен човек, мъжки отстояващ принципите си за честност, почтеност и справедливост. Това заявява финансовият министър Владислав Горанов по повод смъртта на шефа на Агенция „Митници” Ваньо Танов.

Министърът е изпратил съболезнователен адрес до семейството и близките до внезапно починалия Танов, съобщават от ведомството.  
Припомняме, че тази сутрин шефът на митниците се е почувствал зле и близките му са повикали линейка. По път за болницата обаче състоянието на Танов се е влошило и той е издъхнал в линейката.

В съболезнователния адрес Горанов изтъква, че под ръководството на Ваньо Танов Агенция „Митници” бързо и ефективно е постигнала резултатите, които обществото и държавата са очаквали. 

„Ще си спомняме времето, в което Ваньо Танов ръководеше Агенция „Митници“, с промените и реформите, които той предприе, за да може българската митническа администрация да заеме достойно място сред голямото митническо семейство”, посочва още финансист номер 1.
Владислав Горанов изразява скръбта на цялото Министерство на финансите за човека Ваньо Танов, с когото всички са работели в синхрон, пълноценно и с ясни приоритети.