Общинският съветник от БСП в Габрово Лена Енева се възмути в социалната мрежа Фейсбук дни след като руските рокери "Нощни вълци" бяха посрещнати с противоречиви чувства в страната ни. Енева негодува срещу отношението на някои българи към рокерите от клуба на "Нощните вълци".

В мрежата с обиден "поздрав", както тя самата признава, започва нейният силно емоционален интернет пост, съобщи Дарик.

Столична община пусна „Нощните вълци”

Столична община пусна „Нощните вълци”

Мотопоходът ще се проведе при засилени мерки за сигурност

"От посещението на четирима руски рокери от клуба на "Нощните вълци" в Москва, направиха национална трагедия. Всички останали в групата мотористи бяха словенци, поляк, и български рокери!

Четирима млади красиви и интелигентни мъже, аз лично ги посрещнах на Шипка! Четирима руски мотористи и ВИЕ се НАСРАХТЕ, медии, институции, политици. Че аз лично можех да ги поканя в къщи, как ще ме спрете ? И догодина ще го направя, защото ми ХАРЕСА вашия истеричен и безпомощен вой!!!
Каква ценностна система ми предлагате ? Да мразя ИЗТОКА и да обичам ЗАПАДА??? Ресто, не струва!!! Обичам всички нормални ХОРА от изтока и запада! Но не и ВАС виещи и насаждащи омраза!", отправя думи към хората, които протестираха срещу пристигането на руските рокери в България.

Общинският съветник задава директно въпроса за социалния статус на родителите ни, множеството криминални случаи и увеличаването на броя на зависимите.

Столичен протест търси ловци срещу пристигналите „Нощни вълци”
Обновена

Столичен протест търси ловци срещу пристигналите „Нощни вълци”

Арести при протест и контрапротест за руските рокери

"Защо не виете за безпаричието на нашите майки и бащи, защо не виете за безпътните и зависими деца на България, защо не виете за изнасилените, пребити и ограбени възрастни жени по селата ни!

Защо не виете за загиващата ДЪРЖАВА ? Да ви кажа ли защо ? Защото не Ви боли за тях! Грантовете са унищожили мозъците ви и способността ви да чувствате!", пише Енева.