Отборите на Реал (Мадрид) и Атлетик (Билбао) се изправят един срещу друг във втори полуфинал от турнира за Суперкупата на Испания. За втора поредна година надпреварата се провежда в изключително странен формат, който не се харесва особено и от феновете на най-популярната игра на Иберийския полуостров.

Барселона е финалист за Суперкупата след драма с дузпи

Барселона е финалист за Суперкупата след драма с дузпи

Тер Щеген се превърна в герой за каталунците срещу Реал Сосиедад

Победителят от съперничеството на стадион "Ла Росаледа" в Малага, ще се изправи в спор за отличието с Барселона. Снощи каталунците надвиха след дузпи Реал Сосиедад.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В СРЕЩАТА!

Символичните домакини ще бъдат без основния си бранител Дани Карвахал. Заради травма полуфинала пропуска и Родриго. Баските няма да разчитат на опитния Юри Берчиче. Също така шанс да се докажат срещу "кралете" няма да имат Лопес и Ноласкоаин. До последно под въпрос пък ще бъде централният бранител Йерай Алварес.

Зидан: Няма да отговарям на Тебас, фокусирани сме върху Билбао

Зидан: Няма да отговарям на Тебас, фокусирани сме върху Билбао

"Мачът с Осасуна вече е в миналото"

В Реал ще разчитат на голямата си звезда Карим Бензема, тъй като статистиката показва, че "лос меренгес" са спечелили всичките си осем битки с Атлетик, когато французинът е успявал да се разпише.

Селекцията на Марселиньо Гарсия Торал най-вече пък ще създава опасности чрез Иняки Уилямс, който в последно време бележи сериозен прогрес в изявите си на футболния терен.