Часове преди затварянето на трансферния прозорец в Европа сагата "Фернандо Торес" продължава с пълна сила. Според "Дейли Мейл" собственикът на Челси Роман Абрамович не се е отказал от възможността да привлече испанеца и днес ще направи поредна офанзива.

Според изданието, Ливърпул ще получи за правата на испанеца 50 милиона паунда. Самият футболист пък ще подпише договор за 5 години със седмична заплата от 175 000 паунда. За престоя си на "Стамфорд Бридж" Торес ще забогатее с 45 милиона паунда, което на практика излиза, че футболистът ще струва на Абрамович 95 милиона паунда!

Шефовете на Ливърпул са наясно, че трудно ще задържат "Ел Ниньо" и вече се оглеждат за негов заместник. Според таблоида "Сън" цел номер 1 пред "червените" е Анди Керъл от Нюкасъл. Очаква се офертата за него да бъде на стойност 30 милиона паунда.

В листата фигурират още имената на Ашли Иънг (Астън Вила) и Никола Анелка, който може да бъде включен като бартер в трансфера на Торес. Както е изсвестно Ливърпул вече си осигури подписа на Луис Суарес, който дойде от холандския гранд Аякс.