Братът на Димитър Бербатов Асен е бил отвлечен, твърди британският "Сън". Според англичаните, които често опитват да пласират слухове за Митко и семейството му, Асен е изчезнал и никой не го е виждал от 1 месец.

Проблеми с дългове от бизнес са в основата на този случай. Бербатов-младши и жена му Мими са инвестирали в свои магазини, които не се развивали по техните планове.

Според изданието и полицията души около братът на звездата на Юнайтед като е иззела от дома му компютри и документи, които са свързани с източване на банкомати.

Самият Асен пък се покрил и не отговарял на своя мобилен телефон.

Семейство Бербатови все още не смеели да го обявят за "изчезнал". "Преди това да се случи, не може да разследваме случая," пък са коментирали от полицията в Благоевград.

От "Сън" припомнят и собствената си измислица, че има вероятност "местни гангстери" да отвлекат някой от семейството на Бербатов с цел откуп.

От англйският таблоид дори завършват своя материал с коментара, че Бербатов отдавна не е в добри отношения с брат си заради страстта на Асен да залага и да се дрогира с кокаин.

Пред News.bg Емил Данчев отказа да коментира тези "глупости".