Старши треньорът на Левски Ясен Петров даде редовната си пресконференция преди домакинството на белгийския Гент от турнира Лига Европа. Петров призна, че единствения вариант за "сините" е победата.

Както ви съобщихме по-рано, Владимир Гаджев със сигурност пропуска срещата и дори няма ад намери място в групата. Ясен обяви, че Христо Йовов пък ще намери своето място сред 19-те играчи, Мариян Огнянов също попада в групата. Наставникът на "сините" няма други кадрови проблеми за мача срещу белгийците.

"Гент е много добър отбор, който сме разузнали отлично. Те играят футбол, който се различава значително от този, който ни предложиха АИК и Калмар. Ние обаче сме длъжни да играем само за победа. Това е единствения т начин да вървим напред."

"Наясно съм с това, кой ще замени Гаджев. В главата си вече имам състава за срещата, но към този момент няма да го обявявам. Разбирам, че очакванията към нас са много големи. Трябва да е ясно, че градим този отбор в движение. Истинското лице на Левски ще се види на по-късен етап", сподели още специалистът.