ЦСКА ще приеме Видима Раковски в Каварна. Новината потвърди пред Topsport.bg спортно-техническият директор на "червените" Емил Костадинов. Той призна, че вариантът "Ловеч" е отпаднал, защото в тима се притесняват от провокации.

"В наредбата пише, че независимо от заряда на мача, когато има безредици трябва вината да е в отбора домакин. Така се получи, че нас ни наказаха, а Левски се размина. Не ме питайте защо, не мога да ви отговоря", сподели пред Topsport.bg Костадинов.

"Можехме да играем в Ловеч, там съоръжението е много хубаво. Ние обаче се притеснявам не от феновете на Литекс, а от друг вид провокация. Разбрахме се с Калиакра и те ще ни предоставят терена си в Каварна. тяхното съоръжение също е добро и може да приеме мач от 18:00 часа, както е по програма", коментира още Костадинов.

Кметът на Кварна Цонко Цонев потвърди пред нашата медия новината: "Тук органите на реда са здрави, няма да има никакви проблеми. В неделя ЦСКА ще играе на терена, в понеделник излизаме ние (Калиакра). Теренът ще издържи, няма проблеми", сподели Цонев.