Нападателят на Англия Уейн Руни гледа с притеснение към гостуването в София. Футболистът на Манчестър Юнайтед е най-опасното оръжие на Фабио Капело и се точи да вкара гол на "Васил Левски".

"Срещу България няма да бъде никак лесно. Отиваме да играем като гости, а знам, че атмосферата на стадиона ще бъде много добра. Очаква се пълен стадион, който ще подкрепя българите. Знаем, че трябва да дадем всичко от себе си. Ако играем нашата игра, ще вземем трите точки, към които се целим", каза Руни на пресконференция вчера.

Според него тимът му се цели в задължителни 6 точки срещу България и Уелс, които ще увеличат шансовете за първото място, което е целта на англичаните. "Не съм играл за националния отбор от победата над Уелс през март. Чувствам се много добре от началото на сезона и съм в страхотна форма, затова искам да вкарам и да помогна на тима.

Фабио Капело повика много млади момчета, като Фил Джоунс, Смолинг и Клевърли. Те играят страхотно в Юнайтед и аз се радвам, че съм рамо до рамо с тях и в националния", добави Руни.