Златните момичета на България - олимпийските шампионки от националния ансамбъл по художествена гимнастика и състезателките в индивидуалните състезания Невяна Владинова и Катрин Тасева се сбогуваха с феновете си с вълнуващ шоу-спектакъл в зала "Арена Армеец", съобщи БГНЕС.

Бенефисът на грациите, озаглавен "Сън", включваше музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. Участие взеха олимпийските шампионки от ансамбъла - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова, както и още две гимнастички, които бяха част от тима в последните пет години - Елена Бинева и Теодора Александрова.

Част от шоуто бяха и две от най-силните ни гимнастички в индивидуалното в последните години Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също сложиха край на професионалните си кариери.

В спектакъла участваха и състезателките от новия ансамбъл, който вече започна подготовка. Пред погледите на феновете те поеха щафетата от олимпийските шампионки и поеха към Игрите в Париж през 2024 година със своя мечта за победи и върхове. Те също са водени от Весела Димитрова, която предизвика революция в ансамблите с новаторските си идеи и непреклонен дух, и увенча треньорските си усилия с златните олимпийски медали на своите момичета.

В основата на мащабната продукция "Сън" застана Калоян Лалев - Кайо. В спектакъла взеха участие и едни от най-добрите музиканти: Красимир Тодоров - пиано, програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов - бас китара, Васил Крумов - китара, Васил Вутев - барабани.