Джордж Клуни е на корицата на последния брой на GQ, за които дава дълго интервю по всякакви въпроси - от актьорската професия до децата си. Една от интересните теми, които споменава 59-годишният актьор, са социалните медии и злобните коментари в тях.

Клуни казва, че е надживял времето, когато се е впечатлявал от тях, но често си прави труда да отговаря, както и да пише гневни писма по въпроси, които са го възмутили. "Имам купчина писма, която асистентката ми нарича "Джордж срещу света", казва той.

След което признава, че много повече се забавлява да наблюдава как Криси Тейгън се справя с такива ситуации. "Някой я настъпва по някой въпрос, а аз си мисля: Не бих направил това, приятелю! Някакви хора, които си мислят, че са много умни да излязат срещу нея. Все едно да отидеш на престрелка, въоръжен с нож".

Напълно съгласни сме с Джордж Клуни и също се наслаждаваме на начина, по който съпругата на Джон Леджънд се справя с многознайковците. През юли месец тя блокира над 1 милион човека в Twitter заради злостните им коментари.