Миналата седмица ютюбърът Джейк Пол успя да победи в боксов мач бившия баскетболист Нейт Робинсън с нокаут. Това, разбира се, беше среща по-скоро за кеф на публиката, отколкото за спорта.

Флойд Мейуедър, Логан Пол и ще има ли боксов мач между двамата

Ще се бие ли Флойд Мейуедър с ютюбър

Поредна порция шоу

Факт е обаче след нея Пол вече има актив от две победи от двата си изиграни мача. И в едно от интервютата след това каза, че следващата му цел е да победи Конър Макгрегър. И в този момент бяхме почти сигурни, че в 2020 г. наистина има нещо нередно.

А вече сме убедени, че годината е напълно сбъркана, защото една от легендите на бокса Флойд Мейуедър обяви в профила си в Instagram, че догодина ще се боксира срещу Логан Пол (братът на Джейк).

Битката трябва да се състои на 20 февруари 2021 г., но за момента не са ясни подробности около нея. Логан Пол също като брат си има два боксови мача зад гърба си, но успеваемостта му е различна.

И двата двубоя на Логан бяха срещу влогъра и рапър KSI. Първият завърши без победил, докато във втория Логан Пол загуби. За мача между непобедения на професионалния ринг Флойд Мейуедър и ютюбъра Логан Пол чухме през септември, но тогава наистина не смятахме, че това може да се окаже вярно.

Логан Пол, KSI, YouTube и следващият боксов мач на двамата инфлуенсъри

Логан Пол и KSI се завръщат на боксовия ринг

Този път мачът няма да се гледа в YouTube

Но явно забравяме, че годината на неограничените възможности все още не е приключила. Ясно ни е, че и двамата го правят за шоуто, публиката и парите, но както е тръгнало, скоро и ние ще можем да се бием срещу някоя легенда на спорта. Ей така, за кефа...