Месеците на социална изолация за принц Уилям и Кейт Мидълтън се оказаха не много по-спокойни, както всички предполагат, а доста напрегнати. След Мегзит, двамата поеха голяма част от официалните ангажименти на кралския двор на плещите си, като им се налага да ги комбинират с грижите за трите си деца.

И въпреки че обича да бъде в светлината на прожекторите, напоследък херцогинята на Кеймбридж се чувства по-изтощена от всякога, споделят източници на Tatler.

Освен това, тя не е никак доволна от всички нови отговорности, които не й позволяват да отделя на децата си толкова време, колкото й се иска.

Снимка 481310

Източник: GettyImages

В момента Кейт работи колкото един изпълнителен директор на голяма компания, а ваканциите за този етап за нея и съпруга й са просто мираж. И колкото и да се опитва да го прикрива, по време на честите видеоразговори, които провеждат с Уилям, тя изглежда наистина капнала от умора.

Единствената надежда на херцога и херцогинята на Кембридж на този етап е след края на извънредната ситуация в страната и техният живот да се нормализира.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, коронавирусът и как херцогът и херцогинята спечелиха от ситуацията

Новият път, по който Уилям и Кейт вървят

Кралски изиграни карти

А прехвърлянето на някои от доскорошните ангажименти на принц Хари и Меган Маркъл на други членове на кралското семейство е действие, което вече не търпи никакво отлагане.