Тик-так, тик-так... Остана съвсем малко до премиерата на Game of Thrones 8 и трудно ни хваща сън. Мейзи Уилямс обаче реши да се пошегува с всички нас, простосмъртните, които седят и чакат търпеливо. 

Софи Търнър, Мейзи Уилямс, Rolling Stone, приятелството и една корица

Жокерът за финала на Game of Thrones от Мейзи Уилямс и Софи Търнър

Актрисите на корица на Rolling Stone

Актрисата участва в шоуто на Джими Фелън, където трябваше да разкаже повече за преживяванията около снимките на последния сезон. Тя се върна и назад, за да си спомни любими моменти от всичките сезони. След това обаче - в типичния си стил, Джими я помоли да издаде поне нещо малко, което ще се случи в последния сезон. 

Мейзи се съгласи и започна да разказва, че в последните дни на снимките ѝ е било много тежко, защото е трябвало да се раздели с целия екип, с който работят вече от почти 10 години. Още по-тежко ѝ е било, когато е разбрала, че Аря Старк, героинята ѝ в сериала, намира смъртта си още във втория епизод.

Бам, и падна бомба... 

Софи Търнър, Game of Thrones и какви жертви е правила актрисата в името на сериала

Защо Софи Търнър не е миела косата си с години

Подсказка: Game of Thrones е в дъното на всичко

Мейзи Уилямс се усети, че този спойлер не е никак малък, разстрои се сериозно и напусна сцената. Джими Фелън не знаеше как да реагира и беше в ступор. Тогава реши да я потърси зад кулисите и... изненада. Първоаприлска шега.