Без да сме актьори, си даваме сметка, че участието във филм или сериал е голямо предизвикателство и изисква много усилия, труд и лишения. 

Наум Шопов, Теа Минкова и мачът между Левски и Лудогорец

На кой български отбор симпатизира Наум Шопов

Ето и кой мач посети

Наум Шопов пък се погрижи да ни покаже как преминава един негов ден на снимачната площадка на "Откраднат живот: Любовта лекува". И наистина не е никак лесно.

Когато е на снимки, Наум става в пет сутринта. След това закусва (здравословно, разбира се) и се отправя към снимачната площадка. 

Първото нещо, което прави, когато пристигне, е кафе, и тук ние напълно го разбираме. Оказва се, че е подранил с половин час и е първият от екипа на терен. 

Влогът му продължава с уточнението, че няма как да ни покаже видео от заснемането на сцена, защото това не е разрешено. Но пък има още толкова много интересни неща от кухнята на "Откраднат живот". 

Наум Шопов, Теа Минкова и първият им влог от Берлин

Берлин - както го виждат Наум Шопов и Теа Минкова

Първият влог на двамата е вече факт

Наум Шопов намира и време за тренировка, което си е похвално. Обядът му включва свински пържоли със зеленчуци, а работният ден пък приключва в 18 ч. Това е трети клип на Наум в канала му в YouTube, където той и годеницата му Теа Минкова споделят своите преживявания.