На Джордж Клуни определено му върви както в киното, така и в бизнеса. Успешен актьор и човек, какво да кажем повече за него.

Джордж Клуни, социалната изолация и как актьорът подобри фризьорските си умения

Неподозираният талант на Джордж Клуни

Актьорът се изявява в ново амплоа

Преди няколко години се разнесе слух, че актьорът е дал 14 милиона долара на най-близките си приятели. Той е събрал 14 от тях и им е дал по един милиона долара в кеш.

До този момент Клуни така и не потвърди или отрече тази история, но в последното му интервю за GQ реши да свали картите на масата. Актьорът казва, че случката се е разиграла през 2013 г.

Точно тогава излезе филмът му "Гравитация", за който Клуни твърди, че студиото не е искало да му плати, защото е мислело, че ще се окаже провал. Ето защо се е договорило с актьорите да им плати процент от печалбата.

И това се е оказало доста доходоносно за Клуни и компания, защото "Гравитация" се оказа доста голям хит с приходи над 700 милиона долара. И по това време Клуни все още не е започнал да се среща с Амал.

Затова е решил, че да даде по един милион долара на хората, които през последните 30 години винаги са му помагали и подкрепяли, е добра идея. "Спал съм на диваните им, когато съм бил разорен. Давали са ми пари назаем и са ми помагали винаги, когато съм имал нужда през годините."

И в този момент не е имал семейство нито ясната представа дали някога ще има. Ето защо е решил, че по този начин ще се отблагодари на приятелите си. Намерил е банка, която има в брой 14 милиона долара и отишъл да си вземе парите с... ван.

Джордж Клуни, Криси Тейгън и какво смята актьорът за поведението й в социалните медии

От кого се страхува Джордж Клуни

Съгласни сме с него

Но не брониран, а стар и с надпис, който предполага, че се използва за цветарски цели. Точно като от филм за обири. Единствените хора, които са знаели за това, са асистента му и няколко охранители, които са го придружавали. Сега повече от всякога съжаляваме, че не сме му приятели.