Социалните мрежи успяха да направят супер популярни не само много хора, но и много животни. В Instagram сме попадали на не един и два профила на кучета, котки и други домашни любимци, които имат хиляди и дори милиони последователи, както и стотици публикации.

А въпросът кой е по-по-най има своя отговор. Nala Cat е сладка, пухкава американска котка, осиновена от приют. Именно тя държи рекорда на Гинес за котката с най-много последователи в Instagram - 4 215 266 към 2 септември 2019 г.

Всъщност, с това постижение тя подобрява своя предишен рекорд от 2017 г. в същата категория. А феновете й в социалните мрежи не спират да растат и вече са над четири милиона и половина.

Нала е много фотогенична, обича да се гушка със стопаните си, често изпада в забавни ситуации.

Снимките и видеата, които показват ежедневието й, събират десетки, а понякога и стотици хиляди харесвания.

Защото всеки има нужда от една сладка котка, с която да разнообрази деня си.

Разбира се, лайковете и последователите са и лесен начин за печелене на пари, от който собствениците на Нала се възползват.

Тя, като един типичен инфлуенсър, макар и четириног, е рекламно лице на редица продукти за домашни любимци,а от скоро има и собствена марка храна за котки.

Виетнам, пазарът в Хайфонг и котката, която се казва Куче и продава риба

Котката, която се казва Куче и продава риба

Най-чаровният търговец на света

Нала определено е котка, на чиито живот можем да завидим, както и поредният пример, че в интернет всеки може да е супер известен, независимо дали пее, свири, гримира се... или просто мяука.