Новият филм на Ники Илиев "Завръщане" вече си има и първи трейлър.

Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов и един нов филм

Нов филм от Ники Илиев и Башар Рахал

Кога започват снимките

Освен Ники, в "Завръщане" още участват Башар Рахал, Александър Кадиев, Орлин Парлов, Бойко Кръстанов, Диляна Попова, Евелин Костова, Райна Караянева, Искра Донова и други. Специално участие във филма има и Стефан Данаилов.

Действието на филма се развива в Пловдив и разказва историята на група приятели. Разделили са се, когато са били деца, но се събират отново 25 години по-късно, за да помогнат на един от техните дружки (Ники Илиев) да запази къщата си, която негов братовчед (Башар Рахал) е на път да вземе.

Освен че е паметник на културата, къщата е много ценна за всички, защото имат силна емоционална привързаност към нея, тъй като са израснали там и къщата е свързана с детските им спомени. 

Условията, ако искат да запазят къщата, е да участват и да спечелят маратон, а за целта трябва да станат отбор отново. Докато се подготвят за маратона, в живота им се случват неочаквани обрати.

Ники Илиев се влюбва в братовчедка си (Евелин Костова), Александър Кадиев разбира, че има син на 18 години, а Орлин Павлов отново се среща с ученическата си любов в лицето на Диляна Попова.

Как ще развият заплетените им истории и ще успеят ли да спечелят маратона, предстои да разберем на 18 октомври.