GloBul предлага на своите абонати нови фамилни абонаментни програми с включени минути за разговор и до 500 безплатни минути за разговори в групата.
Тези програми ще позволят на всеки клиент на абонаментен договор да сподели своите минути за разговори с най-близките си хора.

При закупуване на максимум 4 SIM карти, клиентът има възможност да избере подходяща за неговото семейство абонаментна програма, като включените минути за разговори с всички национални мрежи се използват общо от всички в групата.

След изчерпването на включените минути, участниците в групата разговарят с други абонати на GloBul и фиксираните мрежи на нови, много по-ниски и преференциални цени.

Членовете на групата получават и общо до 500 безплатни минути за разговори помежду си на месец, а след тяхното изчерпване разговарят само срещу 0.09 лв./мин. без ДДС.

Както и при останалите абонаментни програми на GloBul, неизразходваните минути за месеца, включително и безплатните минути за разговори в групата, се прехвърлят за следващия месец.

Всички останали услуги като SMS, ММS, гласова поща, услуги с добавена стойност, данни и факс, се начисляват и заплащат допълнително, отбелязват от GloBul.

Новите фамилни планове са валидни за настоящи и нови абонати на GloBul, физически и юридически лица.