Изключително интересни професионалисти пристигат и тази година в България, за да споделят опита си по време на Webit Bulgaria Digital Summit на 24 и 25 април.

До момента в програмата на най-голямото събитие за дигиталната и технологична индустрия са обявени имената на Катрин Леви, ръководител отдел "Нови продукти, медии и платформи" за Европа, Средния Изток и Африка на Google, Пол Дардел - създател и управляващ директор на IGUZKIRAT и управляващ партньор в MOBILE HEALTH, Томас Гинилд - Country Manager Gemius Denmark и Робър Анхел - Digital Marketing Manager NG bank Romania.

Това са само част от над 40-те имена на гостуващи лектори, които ще споделят своя опит в конкретните индустрии, към които е насочено събитието в първия ден:
- Банки, финанси и застраховане;
- Бързообортни стоки и ритейл;
- Автомобилна индустрия;
- Фармация и здравеопазване;
- Телекомуникации;
- Технологии;
- Социалните медии и брандовете;
- Управление на репутацията.

На 8 февруари изтича и крайният срок за ранна регистрация за събитието с отстъпка от 50 %.

До момента повече от половината от достъпите до събитието за първия ден вече са заети от основните рекламодатели в България и хората, управляващи маркетинг бюджети, от представители на медийния и дигитален пазар.

Програмата на 25 април е изцяло насочена към предприемачите, работещи в дигиталната и технологична индустрия в България и региона. Тогава ще говорим за предприемачество с инвеститори, фондове, доказани и успели основатели на български дигитални/технологични компании, ментори, международни предприемачи и серийни инвеститори.

Сред темите са:
- Лидерство в дигиталната ера;
- Как се създава продукт и как се излиза на светвни пазари;
- Възможности за развитие на дигитален/технологичен бизнес в България;
- Сийд финансиране;
- Ролята на държавата и образованието в създаването на лидерите на бъдещето.