Петима американци от щата Мисури са арестувани за системно изнасилване на общо шест техни деца и внуци.

Брюел Едвард Молер (77) и четиримата му сина на възраст от 47 до 63 години са задържани за престъпления, извършени между 1988 и 1995 година.

Те са обвинени в содомия и изнасилване на шест техни деца и внуци, принуждаване на деца да извършват фалшиви бракове с роднини.

Сред жертвите е и 11-годишно момиченце, което е принудено да направи аборт.

Именно това момиченце, вече жена на 26 години е сигнализирала полицията в град Бейтс сити. Тя е разказала, че години наред била системно насилвана от баща си, от чичовците си и от дядо си.

След показанията й подобни разкрития са направили и четирите й сестри и брат й.

Една от жените дошла да даде показания в полицията е заявила, че някои от мъжете са я принуждавали да прави секс с куче и да гледа как брат и е изнасилван.

Петимата мъже, обвинени за сексуалните посегателства, вече са в затвора на окръг Лексингтън, в щата Мисури.

Трима от тях били пастори към религиозната Общност на християнската църква в Бейтс сити.

В момента полицията претърсва бившото семейно имение, като не е изключено да бъдат открити и заровени трупове. От полицията отказват да коментират чии могат да са те.

Служителите на реда издирват и стъклени буркани с доказателства за извършеното престъпление. В тях трябва да има бележки от преди 15 години, който са документирали сексуалното насилие над децата.

Възрастните им казвали, че трябвало да напишат лошите си спомени на хартия и да ги заровят в буркани в градината - по-този начин щели да забравят, обясняват от полицията.

В момента имотът е собственост на мъж, който не е свързан със случая и оказва пълно съдействие на службите на реда.