Български таксиметров шофьор в Англия е бил пребит от двама пътници. 35-годишният Андрей Андреев е бил удрян със стъклена бутилка.

Инцидентът е станал в понеделник в Норич, съобщи "Дейли мейл".

Мъж на име Роки поръчва такси от ABC Taxis в Норич - компанията, за която работи Андрей. На адреса е изпратен българинът. Там го очакват двама мъже - бял и чернокож.

Още щом се качиха в колата и чуха акцента ми, започнаха да ме тормозят. Казах им да престанат или ще прекратя курса, но те продължиха да ме обиждат. За това спрях колата и натиснах паник бутона. Казах им да слязат и след това аз слязох от колата. Те излязоха след мен и единият ме удари по главата с бутилка. Паднах на земята и започнаха да ме ритат, разказва Андреев.

Единият от мъжете дори се опитва да открадне часовника му. След няколко минути той губи съзнание. Свестява се, но двамата мъже вече ги няма. Когато се качва в колата вижда, че цялото му лице е в кръв.

Шокиращата атака, оставила го окървавен и зашеметен, е уловена от камерата на таблото на таксито, а виковете и молбите за помощ на 35-годишния мъж се чуват ясно на записа.

Андреев, който се е нуждаел от хирургически шев на раната на главата, е толкова разтърсен от нападението, че се страхува, че ще трябва да напусне работата си.