Публикуваме текста без редакция и като право на отговор

Докога, цяла България ще бъде заложник на шайка т.н. „софиянци", които замерват с черен хайвер? Хора, които не са заинтересувани от мизерията на българите в провинцията.

Протестиращи, които не се интересуват от високите цени на тока, от ниските заплати и огромната безработица. Огромна част от тях, нямат дори елементарни искания, те просто сеят омраза и създават политическа нестабилност, което от своя страна отблъсква и малкото реални инвеститори.

Докато едни гладуват и не могат да си намерят работа, една самодоволна група в София замерва с черен хайвер. Вилнее необезпокоявано в столицата под аплодисментите на продалите се медии.

Егоистични личности, които имали пари да си плащат сметките към монополите, имали средства за охолен живот, и по никакъв начин не се интересуват от социалните мерки с цел повишаването на жизнения стандарт на българите. Те имали пари, другите да мрат! Има ли нещо нормално и логично в това да протестираш пред сградата на НС, докато в същото време там се гласуват промените в закона за енергетиката с цел понижаването цената на тока в страната? Има ли нещо морално в това да заплашваш със смърт, да използваш майки с деца като лице на протеста, с цел да постигнеш каквато и да било политическа цел.

Нормално ли е 7 милиона българи, да бъдат заложници на 300, самоопределили се като богаташи, които уж се борят срещу олигарсите, а в същност с действията си обслужват именно тях? Или може би е приемливо да бъдеш заложник на 300 души без лица, с маски и качулки, обслужващи ГЕРБ и изхвърлените от народа партии на ДСБ, Кунева, РЗС и други.

Сигурно е нормално, част от т.н. ни интелектуалци да гладуват и беснеят по екраните на удобните медии, като протест срещу намаляването цената на тока, повишаването на минималната работна заплата, увеличаването на майчинските.Всъщност, годините на развитие единствено на София доведе до там, че днес някои наистина си повярваха, че София е България. Заблудата, че цяла България може да бъде заложник на няколко стотин уредили си живота „софиянци", провокатори и дестабилизатори трябва да бъде изкоренена.

Хвърлянето на камъни и стъклени бутилки по когото и да било, не те прави мирен протестиращ. Да хвърляш храна, докато някой гладува е неморално и подигравателно към цялата нация. Да използваш вулгаризми и псувни по адрес на непознат за теб човек, докато в същото време твърдиш, че това било интелигентен протест е признак за липса на възпитание, двуличие и наглост. Да си в състояние на амок, не е атестация за мирен протест. А когато ние от АТАКА покажем истината за продажните журналисти и платените вандали- то ставаме лошите.

Но вие сте такива, а ние, които сме трезвомислещи не трябва да позволим да бъдем ваша жертва.