Публикуваме текста без редакция

Открито писмо до Христо Стоичков, бившия модерен ляв и сегашен модерен лилав

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи кога НДСВ е плюл срещу Вас и ГЕРБ? Истината може да боли, но не е плюнка.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи кои са тези, които са искали подкупи от Вас и сега петнят името на г-н Росен Плевнелиев?

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и не защитавай г-н Росен Плевнелиев, защото по този начин му пречиш. А г-н Плевнелиев не заслужава това.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи какво направи с имота който искаше да вземеш за 300 хиляди лева от общината докато г-н Борисов беше кмет? И който купи за 1 милион само поради моята намеса в Столичния общински съвет.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи, че за тази заменка те подкрепиха и съветници от БСП.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и покажи кои панелки и в кой квартал на София замени за имота на булевард „Тодор Александров".

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и покажи в какво състояние е днес този имот.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и недей да лъжеш че съм ти се извинил за случая с проваления от мен опит да вземеш въпросния имот в пъти под стойността му. Казах ти че съжалявам, че стана публичен скандал надявайки се че ще разбереш жеста ми. Но явно надеждите ми са били напразни.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи защо непрекъснато злословиш против Царя. Защото му завиждаш за престижа и авторитета, който той има в Испания и по света. И който ти и в сънищата си не може да получиш.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и се откажи от почетното си консулство с което беше награден за вярната ти дружба с ГЕРБ. За да не се срамуват истинските дипломати на България.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и не говори на английски и руски освен пред приятелите си от ГЕРБ. За да не излагаш още повече България пред света.

Г-н Стоичков, бъди поне малко повече умен. И разбери че колкото повече говориш извън футболни теми толкова повече за смях ставаш.