News.bg публикува без редакция мненията в тази рубрика

Стига с тези глупости и ненужни негативни емоции! Това не е политика, а извратения и гавра с хората. Ако щете и заговор.

Вие какво очаквахте-червени килими и брас секция да ви посрещне на запад?

Не разбрахте ли, че сте една победена в студената война страна, чийто народ е прилъгван да си раздава съкровищата срещу лъскави мъниста (Както конквистадорите са постъпвали с индианците). Не разбрахте ли, че никой нищо няма да ви подари.

Не разбрахте ли, че ще ви уважават само ако сами се уважавате!
Не разбрахте ли, че ще ви зачитат само ако сте силни, а ще сте силни ако сте единни!
А това, което виждам е, че за лайно да пише във форума, вие и за него ще се избиете да спорите едни с други.

Абе не разбрахте ли , че всеки има право на мнение и трябва да се уважаваме и да работим заедно без да чакаме помощ отвън!

Стига с това отчаяние, то се насажда нарочно, за да се унищожи силата на народа ни! Не е вярно, че нищо не може да се направи! Има позиции, които трябва да се отстояват. Четете повече, обединявайте се в граждански сдружения, търсете си правата, бойкотирайте чуждите стоки, спрете да гледате и слушате "психо-пропаганда". (Аз например когато си изхвърлих телевизора преди 5 години, направо се родих!)

Идете на планина или в гора или на езера или язовири, или на некултивирани морски плажове, посетете историческите ни паметници, опитайте от родината ни. Опитайте роденото в чернозема ни, без генетични изменениа и нерасло върху слама.
Имаме толкова неща, които на запад вече ги няма.

Усмихвайте се повече, говорете добри неща, правете комплименти, помагайте на другите и дишайте, не забравяйте дълбоко да дишате!
И може би ще разберете че всичко за което се боричкаме е...просто суета!

А същественото е невидимо, едва доловимо , ...Божествено!?!?! И най важното нито се купува с пари, нито някой има концесия върху него!!!
Айде, Бог да е с вас!