News.bg публикува мненията ви без редакция  

И да не ни предупреждава др.Кунева, ние си го знаем!
В ЕС свършиха благотворителните членски места, до които преди години се докопаха с голям късмет гърци, испанци,португалци и ирландци.


Сега новите членове се приемат при такива условия, при които тези членове трябва да си плащат за това, че са удостоени с честа. Сметката е сумарна, разбира се!
Има отрасълчета и професии, които ще имат келепир. Но, огромната част от населението е на изваждане от кесията.


И др. Кунева нито веднъж не ни каза, колко ще получим максимум, като право на финансиране(Не като обещани суми. Реално усвоените обикновено се получават 25-30% от тези които ни показват като примамка.) и сумите, които ние сме поели задължения като неотменими разходи и вноски.

Било то членски внос, или неотменими разходи от нашият бюджет за изпълнение на задължения по отделните глави на договора за присъединяване. Теаи пари отиват в страни на ЕС, защото трябва да купуваме съоръжения и каво ли не. Ние вече освен чушки, домати, любеници и домашна ракия за вътрешно потребление, друго не сме в състояние да произвеждаме!


Тези цифри стоят страшно, ако бъдат оповестени! Само за екология - пречиствателни станции, филтри, преработвателна техника за вредни съставки и др. сме длъжни да харчим ежегодно задължително над 1.5 млрд. евро! Ако не ги похарчим следващата година, се добавят към другите, плюс яка глоба!!!


Обаче на Олигархията и Политическата класа не и пука! Дал ще харчат по 20 000 месечно за лукс в бита си, или 16 000 лв. няма много да го усетят, но ние които сме с 320 лв. средна заплата, като трябва да стане 260 за да се върже бюджета. ще се озъбим! Това са 20 те % понижаване на жизнения стандарт, които ни чака през 2007 - 2008 г.


Разбира се цифрите със заплатата са за илюстрация, сумата 320 лв. ще остане, но всичко ще поскъпне ужасно, че горе-доле ще обедняваме годишно с по 20 % докато издържим!
Няма как, съдбата ни е да хрантутим "европейците", независимо, че медиите ни подлъгват едва ли не, че е обратното!