Берое приема Арда в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Стара Загора е от 18:45 часа. Старозагорци ще излязат поне временно на второ място при победа днес. Такава те обаче все още нямат над днешния си съперник. 

До момента тимът от Кърджали има две победи в двете срещи помежду им в елита. Въпреки това Берое изглежда фаворит в сблъсъка. Заралии са най-резултатният отбор в първенството, като са вкарали средно по 2,2 гола на мач.

Без финансови санкции в Берое

Без финансови санкции в Берое

Херо пощади играчите

 

Треньорът на домакините Димитър Димитров не може да разчита на контузените Перниш, Конте, Апостолов и Маринов. На вратата отново ще бъде Василев, а в защита пред него ще действат Мезаг, Ангелов, Фуртадо и Стоянов. В средата на терена ще си партнират Цветков и Минчев. Атаката ще води Фал, а зад него ще играе Октавио. По крилата ще нападат Макоута и Еривалдо. 

Единственият отсъстващ за гостите е трайно контузеният Стойчо Атанасов. Николай Киров вероятно ще заложи на Караджов под рамката и пед него триото Стоев, Сулака и Ганев в защита. Лозев и Леони ще бъдат халф-бекове, а Котев и Мартинов ще бъдат в средата на терена. Коконов и Ковачев ще атакуват по крилата, а на върха на нападението ще бъде Делев.

Берое спечели гостуването си на Етър с 3:2

Берое взе изпуснат мач срещу Етър във Велико Търново

Гаюс Макута вкара страхотен гол в края на двубоя