Отборите на Левски и Черно море ще затворят поредния кръг от плейофната фаза в Първата шестица. Донякъде мачът има значение единствено за "сините", които след вчерашното равенство на ЦСКА с Лудогорец, могат да намалят изоставането си от заемащите втора позиция "армейци" до четири точки.

Холмар Ейолфсон остава в Левски, няма да бъде освобождаван

Ейолфсон остава в Левски, няма да бъде освобождаван

Холмар може да бъде готов напълно за началото на лятната подготовка

Вековниците спечелиха само един от последните си четири мача. Предишната им победа бе именно срещу Черно море, но на "Тича" - 1:0 с гол на Станислав Костов. Шокиращото е, че столичани все още нямат триумф на "Герена" от началото на календарната 2019 година.

Васил Панайотов пред ТОПСПОРТ: Едва ли има български футболист, който не иска да играе в Левски. Този отбор ми даде много

Васил Панайотов пред ТОПСПОРТ: Едва ли има български футболист, който не иска да играе в Левски. Този отбор ми даде много

"Искам след време да казват за мен - това момче играеше добре и се стараеше"

Временният наставник Георги Тодоров няма да прави сериозни корекции по своя състав. Допълнителна опция за него ще бъде вече възстановеният Еркебулан Сейдахмет, който дълго време лекуваше контузия. На върха на атаката пък ще бъде Станислав Костов, който влезе в конфликт с треньора при победата над Ботев с 1:3.

Еркебулан Сейдахмет заема мястото на Богдан Вашчук в мача с Черно море

Сейдахмет заема мястото на Вашчук в мача с Черно море

Левски приема Черно море тази вечер

Треньорът на гостите Илиан Илиев няма да може да използва наказания халф Патрик Андраде и контузения Георги Божилов. На "Герена" пък се завръща любимецът на Сектор "Б" - Васил Панайотов, който в интервю пред ТОПСПОРТ тази седмица сподели за пореден път, че би се завърнал отново в Левски. С интерес ще се наблюдават изявите и на тарана Радослав Василев, за който се заговори, че може да облече "синия" екип.

Виктор Генев: Имаме респект и уважение към всеки, но не и страх

Генев: Имаме респект и уважение към всеки, но не и страх

"Имаме отбор, който е качествен и може да победим всеки"

Главен съдия на срещата е Ивайло Стоянов - Сватбата, с помощници Мирослав Иванов и Драгомир Милев. Делегат на БФС е Неделчо Михайлов, а работата на реферите ще следи зорко ветеранът Евгени Геров.

Станислав Иванов пред ТОПСПОРТ: Мечтая да играя с Левски в Шампионска лига, няма да забравя гола си за Ливърпул

Станислав Иванов пред ТОПСПОРТ: Мечтая да играя с Левски в Шампионска лига, няма да забравя гола си за Ливърпул

"Георги Тодоров внесе настроение в отбора", сподели талантът