Днес България отново е Левски - ЦСКА! Голямото дерби между "сини" и "червени" започва в 16:00 часа на стадион "Васил Левски", а читателите на ТОПСПОРТ ще могат да го проследят на живо. Всичко най-интересно преди, по време на срещата и след нея - новини, горещи видеа и снимки, отзиви и коментари - ексклузивно в нашия сайт.

Три точки делят Левски от ЦСКА във временното класиране на Първа лига. "Сините" са трети, а "червените" дишат във врата на шампиона Лудогорец. Но, стане ли въпрос за този мач, точки и позиция в таблицата са на заден план. Победа в дербито е въпрос на чест за всеки, който има щастието да участва в него.

Серджиу Буш: Надявам се Левски да бие ЦСКА и след мача да пея с феновете

Серджиу Буш: Надявам се Левски да бие ЦСКА и след мача да пея с феновете

"Можем да бъде шампиони"

Преди мача липсваха обичайните закани към съперника от двата лагера. Като изключим централните нападатели на Левски и ЦСКА... Серджиу Буш е бивш нападател на "червените" и се е разписвал два пъти във вратата на сегашния си отбор във Вечното дерби. Сега заяви, че иска да накаже ЦСКА и след мача да пее с агитката в Сектор "Б". Фернандо Каранга има едно попадение на сметката си срещу "сините" - при успеха с 3:0. Бразилецът се хвана на бас със свои съотборници, че отново ще подчини големия съперник.

Много чужденци решава изхода на мача през годините. Очаква се сега също да бъде така, защото в съставите на двата тима има предимно такива футболисти, най-вече в пресдни позиции.

Чужденците, които оставиха следа в дербито Левски - ЦСКА

Чужденците, които оставиха следа в дербито Левски - ЦСКА

Това се героите от началото на XXI век

Дербито Левски - ЦСКА обещава много емоции, заряд и напрежение. На трибуните на стадион "Васил Левски" пък ще има около 25 000 зрители. Агитките вече приготвиха своите хореографии...

Време е за истински футбол! Време е за сблъсъка на "сини" и "червени"!

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

ЛЕВСКИ: Митрев, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Горанов, Панайотов, Жорди Гомес, Вутов, Прохазка, Обертан, Буш

Треньор: Делио Роси

ЦСКА: Черниаускас, Дюлгеров, Чорбаджийски, Бодуров, Недялков, Малинов, Пинто, Кулма, Тиаго, Манолев, Каранга

Треньор: Стамен Белчев

СТАДИОН: "Васил Левски"

СЪДИЯ: Георги Кабаков

НАЧАЛО: 16:00 часа