Най-краткият месец от 2019 г. вече е в историята. Време е да видим какво са ни подготвили Netflix през месец март. 

Новите филми и сериали на Netflix през февруари

Новите филми и сериали на Netflix през февруари

Най-краткият месец от годината с много изненади

The Boy Who Harnessed the Wind

Месецът на Баба Марта започва с филма, които има за цел да ни покаже, че няма невъзможни неща. Сюжетът ни пренася в Малави, Африка, където бедността не е нещо ново. 

Там откриваме едно 13-годишно момче, което смята, че може да спаси семейството си, а и цялото село, в което живее, от глада и мизерията. 

Става дума за Уилям Камквамба, а историята му е по действителен случай. Той никога не е работил нито с компютър, нито е използвал интернет. Но геният му се проявява, когато разбира, че може да впрегне силата на вятъра, за да създаде електричество, което да улесни живота на цялото село. 

За целта Уилям построява вятърна мелница с подръчни средства и такива, намерени на бунището. Днес историята му е обиколила света, като дори самият той е изнасял лекции за TED

The Boy Who Harnessed the Wind е в Netflix от 1 март

Losers

Съвсем естествено е историята да помни победителите. В спорта това са онези, които са успели да покорят поредния връх. За тях се знае много, но нещата не стоят по същия начин с тези, които губят. 

Losers ще разкаже осем истински истории на хора, които, по една или друга причина, са преживели невероятни загуби по време на спортните си кариери. 

Losers  е в Netflix от 1 март

Cricket Fever: Mumbai Indians

Това е документален филм от осем епизода, който ще ни пренесе в света на професионалния крикет в Индия. Ще се запознаем отблизо с отбора на Мумбай Индианс и ще получим пълен достъп зад кулисите. 

Ще проследим най-интересното от сезон 2018 в индийската лига по крикет IPL и какво коства на играчи и треньори спортът на професионално ниво.  

Cricket Fever: Mumbai Indians е в Netflix от 1 март

Formula 1: Drive to Survive

Месецът се очертава да бъде наистина интересен, а Formula 1: Drive to Survive е един от примерите. Документалната поредица се състои от 10 епизода, които ще ни вкарат в света на F1. 

За съжаление обаче Mercedes и Ferrari отказаха достъп на камерите на Netflix. Но добрата новина е, че останалите осем отбора са с двата крака вътре. 

Formula 1: Drive to Survive е в Netflix от 8 март 

After Life

Тони има перфектен живот, но това бързо се променя, когато съпругата му умира. Тогава съществуването му се обезсмисля и той дори обмисля възможността да се самоубие. 

Вместо това обаче решава, че ще живее по нови правила. А те включват да говори и прави каквото му скимне, без да се съобразява дали с това ще нарани някого. 

Най-голямото изпитание е за близките му, които ще се опитат да помогнат на добрия и мил Тони, когото са познавали преди смъртта на съпругата му. 

Това ще бъде дебютният сезон на сериала и ще съдържа шест епизода. 

After Life е в Netflix от 8 март

Juanita

Хуанита е майка на три деца, но не може да се похвали, че живее перфектния живот - не ѝ върви с мъжете, а дъщеря ѝ редовно я оставя да гледа внучката си.  

Към това ще добавим, че от девет години работи в болница, където смените ѝ са нечовешко сгъстени и почти не ѝ остава време за почивка. 

Един ден обаче тя решава, че ще зареже всичко и ще пътува из страната. Така съвсем случайно се озовава в малко градче, където по стечение на обстоятелствата започва да работи в кухнята на местна закусвалня, което я прави щастлива, защото тя обича да готви. 

Намира и любовта, но дали всичко няма да се окаже просто красива приказка. 

Juanita е в Netflix от 8 март

Walk. Ride. Rodeo. 

Знаем, че в САЩ родеото е на почит, а Walk. Ride. Rodeo. е точно такъв филм, вдъхновен при това и от истинска история. 

Амбърли Снайдър е младо момиче, което обожава конете и родеото е в кръвта ѝ. Очаква я обещаваща кариера, но нелеп пътен инцидент я оставя на инвалидна количка. 

Колкото и да ѝ е трудно, тя няма намерение да се предава и да позволява парализата да я спре да постигне мечтите си. 

Walk. Ride. Rodeo. е в Netflix от 8 март

Triple Frontier

Netflix много си падат по темата за наркотиците, а четирите сезона на Narcos са едно от доказателствата. Triple Frontier също ще влезе в този списък, но там нещата са малко по-различни. 

Triple Frontier на Netflix с Бен Афлек, Оскар Айзък и Педро Паскал - първи трейлър на филма

Бен Афлек ще ограбва южноамерикански наркобос

Петима военни - една цел

Ще видим как Бен Афлек, Оскар Айзък, Чарли Хънам и Педро Паскал са в ролите на бивши военни, които са дали мило и драго за родината, но тя не им е отвърнала по същия начин.

Трудно им е да си плащат сметките и да осигурят нормален живот на децата си, ето защо решават, че ще вземат нещата в свои ръце. А това включва да ограбят наркобоса на един от най-големите картели в Южна Америка. 

Triple Frontier е в Netflix от 13 март

"Развитие в застой"

Трудно ще се намери човек, който да не е попадал поне на един епизод на "Развитие в застой", защото сериалът беше доста популярен в първите няколко години на новия век.  

А и към това ще добавим, че е печелил награда Еми и е имал номинация за Златен глобус. Netflix се опитва да възроди сериала като пуска пети сезон с премеждията на семейство Блут. Първата част от него беше налична през май миналата година. 

Сега ще бъдат пуснати и заключителните осем епизода. 

"Развитие в застой" е в Netflix от 15 март

Turn Up Charlie

Крайно симпатичният Идрис Елба влиза в ролята на Чарли - диджей и ерген, който няма абсолютно никакъв късмет в професионален и личен план. 

Нещата обаче може рязко да се променят, когато му се налага да стане бавачка на дъщерята на негов известен приятел. Тя е на 11 години и можем да си представим в какви бели ще вкара нищо подозиращия Чарли. Ще разберем точно в какви от първия сезон на сериала, който се състои от осем епизода. 

Интересното е, че Идрис Елба, освен като актьор, се подвизава и като диджей, а сценичното му име е DJ Big Driis, така че ролята ще му отива много.  

Turn Up Charlie е в Netflix от 15 март

Delhi Crime

През 2012 г. Индия беше шокирана от брутално престъпление, което група мъже извършиха. Действието се развива в Делхи, където шестима мъже изнасилват по особено жесток начин момиче в движещ се автобус, което по-късно умира от раните си. 

В седем епизода сериалът на Netflix ще се опита да проследи събитията отпреди седем години, като ще се базира на истинската история, но в нея ще бъдат вплетени и фикционални елементи. 

Delhi Crime е в Netflix от 22 март

The Dirt

Филмът е базиран на автобиографична книга, която описва създаването на рок бандата Motley Crue и успеха ѝ, който, разбира се, включва много секс, наркотици и рокендрол.

The Dirt: Първи френетичен трейлър на филма за Motley Crue

Първи френетичен трейлър на филма за Motley Crue

Одобрен от бандата

Рапърът Machine Gun Kelly ще направи поредната си роля като ще влезе в обувките на Томи Лий. Айвън Реон, когото познаваме от Game of Thrones в ролята на Рамзи Болтън, ще бъде Мик Марс, Дъглас Буут влиза в ролята на Ники Сикс, а Даниъл Уебър - в тази на Винс Нийл. 

The Dirt е в Netflix от 22 март

Osmosis

Можем само да си представяме как ще изглежда светът след 100 и повече години, ако изобщо съществува. Този сериал обаче ще ни грабне вниамнието със сигурност. 

Действието в него се развива в Париж в близкото бъдеще, когато технологията се е развила безумного много. Толкова, че е създадено приложение за срещи - OSMOSIS, което може да намери сродната ни душа със 100% точност. 

Това е възможно благодарение на алгоритъм, който приложението използва. Въпросът обаче е каква е цената, която всеки ще заплати, за да допусне приложение да определя кой ще обича завинаги. Ще разберем това от първия сезон на сериала, който е от осем епизода. 

Osmosis е в Netflix от 29 март

The Highwaymen

Бони и Клайд са се превърнали в емблематичен тандем, който е вилянял из САЩ по време на Голямата депресия. Колкото и романтичен да е образът им, си остават обикновени престъпници, които обаче умело успяват да се изплъзнат на полицията. 

Кевин Костнър и Уди Харелсън са The Highwaymen

Кевин Костнър и Уди Харелсън са The Highwaymen

Първи трейлър на филма на Netflix

Тогава със задачата да ги заловят се заемат тексаските рейнджъри Франк Хамър (Кевин Костнър) и Мани Голт (Уди Харелсън). Техните методи не са като на свички останли и това ще доведе до успех. 

Според Netflix, това е истинска история, която никога досега не е разказвана. А в качеството сме сигурни, защото видяхме на какво е способен Уди Харелсън в първия сезон на "Истински детектив". 

The Highwaymen e в Netflix от 28 март

The Legend of Cocaine Island

Американската мечта е свързана с бързото забогатяване и звучи много апетитно. Документалният филм ще ни срещне с Родни Хайдън, който е типичният американски мечтател, бизнесмен и родител. Рецесията обаче го оставя без бизнес и пари. 

Тогава Родни чува историята, че на остров е заровено голямо съкровище. И като всеки уважаващ себе си американец решава, че трябва да провери дали това е истина. 

Той събира колоритен екип и тръгва по следите на съкровището, за което се предполага, че е в размер на 2 милиона долара, изкарани от кокаин. 

The Legend of Cocaine Island е в Netflix от 29 март