Еди Хърн най-после получи онова, което искаше. Личният импресарио на световния шампион по бокс Антъни Джошуа не спираше да се оплаква, при всяка удобна възможност да стори това, че евентуална битка между неговия клиент и Кубрат Пулев не би била достатъчно рейтингова и атрактивна. Въпреки факта, че Кобрата е задължителен претендент, каквато е ситуацията, що се касае до пояса на IBF.

Популярният с афинитета си към доходоносни боксови сблъсъци Хърн се цупеше и правеше еднозначни гримаси, когато се заговори за Пулев.

Снимка 318256

Източник: GettyImages

Той му беше сериозен трън в очите и мултимилионерът избягваше всяка една възможност да говори по темата за потенциалния мач между българския ас и Джошуа, тъй като не смяташе, че по какъвто и да било начин срещата ще може да отговори на обичайните очаквания към изявите на Антъни, що се касае до традиционните приходи от случилото се на ринга.

Сега вече Хърн ще може да спи спокойно.

Снимка 415003

Източник: БГНЕС

Жадуващата предимно медийни изяви, отприщила свободно емоциите си репортерка Джени Суши направи така, че в последните няколко дни Кубрат Пулев е най-популярният боксьор в света.

ВИДЕО: "Емоционално изтормозената" Суши в ролята на компаньонка на партито на Кобрата!

ВИДЕО: "Емоционално изтормозената" Суши в ролята на компаньонка на партито на Кобрата!

Вижте скандалните кадри на притеснената репортерка

С всяко следващо свое действие, журналистката вдигаше неимоверно рейтинга на Кобрата.

С наемането на популярния адвокат, превърнал се в последните години в символ на феминистки движения по цял свят.

С отъркването си в скута на представител на компанията на Пулев, непосредствено след мача на Кубрат и получената от него целувка, подействала като афродизиак на представителката на медиите от екзотичен произход.

Със сълзливата си пресконференция след тормоза, на който бе подложена, но пък и естествено - преди изтичането на скандалното й "туърк"-видео.

Джени Суши ще съди Кубрат Пулев

Джени Суши ще съди Кубрат Пулев

Репортерката вече е наела адвокат

С всеки следващ свой ход Джени вдигаше сериозно цената на един от символите за всички българи в САЩ.

До 14.05, когато е изслушването на Кобрата пред Комисията в Калифорния, той ще е равностоен, като зрителски интерес, на някои от бившите съперници на Антъни Джошуа. Със сигурност не на Кличко, да речем, но и също толкова сигурно не в рамките на "предишния Кубрат". От преди мача с Дину.

Снимка 415361

Източник: LAP.bg

Чудесна новина за Хърн. Добра такава и за Джошуа. Прекрасна за Кубрат и щаба му.

А защо не и за всички заинтересовани от темата българи.

Защото мачът на Пулев срещу Дину беше забележителен. Много хора забравиха за всичко това, покрай предизвикалото краткосрочна алергична реакция "мезе"-журналист. Кубрат се върна в сблъсъка след изключително тежък за него четвърти рунд срещу румънския нокаутьор, за когото това бе едва втора професионална загуба в кариерата му.

Снимка 414125

Източник: От Facebook

Направи и невъзможното, за да спечели, въпреки че веждата му бе отворена като вратите на Ада пред иначе безкрайно праведната негова настояща обвинителка-репортер.

Снимка 414124

Източник: От Facebook

Пренебрегна болката и факта, че се виждаше черепът му под кожата над лявото око. Показа, че няма невъзможни неща, когато си решен на всичко, за да стигнеш до победата. Когато осъзнаваш, че всички жертви, лишения и затруднения трябва да се оправдаят на ринга. Само там. Иначе са незначителни. Както самият той написа в профила си в една от социалните мрежи.

Кубрат Пулев с нова публикация в социалните мрежи след скандала

Кубрат Пулев с нова публикация в социалните мрежи след скандала

"Нищо велико не може да бъде постигнато без много години на усилена работа"

Ролята на Ивайло Гоцев и Боб Аръм, за осигуряване на допълнителното спокойствие около Пулев и щаба му, е безценна. Приносът на популярния в цяла Америка български мениджър е видима и ясно разграничима.

Победите на Кубрат не спират. Всичко работи в негова полза. И всички негови фенове очакват само едно. Не, не решението на американските отговорни органи. Все тая е какво ще бъде решено на 14.05. Всички гледат към неизбежното.

Към мача с Джошуа.

Към мечтата. Българин да стъпи на върха в световния бокс. При тежките. Измежду легендите.

Невъзможно? Ще видим.

Снимка 415362

Източник: LAP.bg

Ако се случи обаче едно е сигурно - не само нито едно решение на нито една комисия ще бъде от значение, а всички ще настояват за мач с Кубрат Пулев. Когото вече смятат, че много добре познават.

А не осъзнават, че не са видели и половината от онова, на което той е способен между въжетата.

По пътя му към световния връх.

Снимка 414122

Източник: От Facebook