61-годишна се е опитала да нахлуе в президентството тази сутрин, съобщи МВР. След намеса на полицията тя е изведена от района и настанена в Център за психично здраве. Напрежение е имало и във вчерашния протест.

Полицаите са предотвратили разрастването на няколко конфликта в района на Орлов мост. Остават затворени трите възлови кръстовища. Те са: Орлов мост, подходът към булевард "Цар Освободител" до президентството и булевард "Княз Ал. Дондуков" пред Министерския съвет.

Малко след 23:00 часа в полицията е получено съобщение за възникнал спор между група граждани. Минути по-късно е получен и друг сигнал за жена и мъж, във видимо нетрезво състояние, които настоявали да се приобщят към протестиращите и да се настанят в изградения палатков лагер на площада.

Караянчева свиква извънредно парламента и Борисов през август

Караянчева свиква извънредно парламента и Борисов през август

БСП успя да събере необходимите подписи

Припомняме, че вчера през 34-ия протестен ден сградата на Министерския съвет отново беше обстрелвана с домати, яйца и зелени бонбони.

Организаторите на протеста от "отровното трио" обявиха, че няма да прекратят гражданското неподчинение, а напротив - ще насърчават всички негови прояви.

News.bg припомня, че вчера председателят на Народното събрание Цвета Караянчева свиква извънредно заседание на парламента на 13 август.