Ден преди у нас да се състои третият гей парад, от БНС разпространиха своята позиция. От нея става ясно, че националистите подготвят протестно шествие срещу парада на хората с хомосексуална ориентация. То ще започне в 11:00 часа от храм-паметника "Св. Александър Невски" и ще завърши пред билетния център на НДК.

В събота национално-патриотичната младеж на България от всички възможни организации, партии и движения ще бъде рамо до рамо в защита на традиционния Български морал и семейство, които за нас са свети, посочват от БНС.

 

News.bg има за цел обективното и балансирано представяне на всички мнения, свързани с гей парада. След като отразихме  всички пресконференции на организаторите на прайда и подробно ви информирахме за подкрепата, дадена от посланиците на няколко държави, сега ви представяме и пълната декларация на БНС.

Представяме ви без редакция цялата декларация на националистите.

За трета поредна година столицата ни ще стане арена на позорно зрелище. За трета поредна година централните и местни власти в страната няма да се съобразят с желанието на 99% от гражданите на България и ще позволят по софийските улици да манифестират открито извратени хора, натрапващи антиестествената си и антикултурна сексуална ориентация.

Въпреки всички реакции и възгласи, отправени от редица национално-патриотични организации, граждански сдружения, общественици, журналисти, Св. Синод на Българската Православна Църква и обикновени граждани, тази проява да не бъде позволявана, управляващите останаха глухи за техния призив. Те предпочетоха да клекнат пред исканията на шепа педерасти и няколко чужди посолства, вместо да се вслушат в гласа на тези, които са ги избрали и им плащат заплатите. Това обаче не бива да ни учудва.

Обществена тайна е, че целият държавно-политически апарат е превзет от хомосексуалисти, чиято най-голяма грижа е не добруването на Българският народ, а привилегироването на всякакви по вид малцинства - сексуални, етнически, религиозни и други, в ущърб на мнозинството от населението, състоящо се от нормални Българи.

Изглежда, че във времена, когато Българската нация се намира в демографски колапс и нечувана финансово-икономическа криза, на обикновения Българин ще му се наложи не само да се бори за оцеляването си, ами и да бъде принуден да наблюдава това содомитско сборище и да се опитва с пот на челото да обяснява на детето си, защо изродите, носещи се по улицата, си въртят голите задници пред лицето му. Това е равносилно на престъпление.

Вражеските сили действат по плана си. Ние обаче няма да приемем това без съпротива! На тях няма да им е толкова лесно да ни сломят и да променят обществото, а на 26-ти юни ще го докажем отново!