"Конгресът да излезе с декларация в защита на Елена Йончева". Това поиска лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на 49-ия конгрес на столетницата.

ГЕРБ ни превърнаха в премиерска република и днешната изпълнителна власт използва съдебна власт, за да прикрива корупциите и да наказва инакомислещите, захапа тя управляващите.

Румен Овчаров очаква БСП да има повече евродепутати от ГЕРБ

Румен Овчаров очаква БСП да има повече евродепутати от ГЕРБ

Овчаров отбеляза, че трябва да се види първо как ще бъде представена от Корнелия Нинова

Всичко придоби конкретен израз в политическия процес, организиран срещу Елена Йончева, обясни Нинова и припомни разследванията на Елена Йончева.

В последния месец тя направи разследване, което ще тръгне по БСТВ и ще докаже с документи и свидетели корупцията по най-високите етажи на властта. Там отговорност няма да носи чиновник, защото става въпрос за сговор в Министерския съвет за корупция, подчерта лидерът на столетницата.

Нинова сплотява партийните редици

Нинова сплотява партийните редици

Червените ще обсъдят и приемат "Визия за България"

Йончева е атакувана заради разследване за корупция от Министерския съвет и това са последните опити на диктатурата да се задържи на власт, отбеляза Нинова.

Припомняме, Елена Йончева е обвинена за пране на пари по разследването за финансови операции със средства, присвоени от КТБ.