Левицата призова да не се крият министри. COVID кризата няма да скрие Петя Аврамова, заяви червеният депутат Георги Свиленски. Още преди две седмици социалистите задали писмен въпрос към регионалния министър Петя Аврамова. Той недоумява защо министрите няма да работят и посочи, че управляващите вчера обяснили, че ще се работи от дома.

Covid кризата няма да скрие госпожа Аврамова, не крийте министрите, настоя червеният депутат. Covid кризата си е Covid криза, нали държавата не е спряла да работи, попита Георги Свиленски.

Зам.-министър Николай Нанков е с коронавирус

Зам.-министър Николай Нанков е с коронавирус

Това съобщи самият той във Фейсбук

Припомняме, на 23 октомври стана ясно, че командирът на авиобаза "Граф Игнатиево" е приет в болница с COVID-19.

Сред контактните лица са и министър-председателят Бойко Борисов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, министърът на финансите Кирил Ананиев, министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, както и Севделина Арнаудова от централата на ПП ГЕРБ, съобщииха от СРЗИ.

Припомняме, че 25 октомври бе съобщено, че премиерът Бойко Борисов е заразен с коронавирус. Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов съобщи, че е под карантина.

Президентът Румен Радев е с отрицателен тест за коронавирус.

На 26 октомври стана ясно, че депутатът от БСП Кирил Добрев също е заразен с коронавирус.

Преди дни бе съобщено, че с коронавирус е заразен и червеният депутат Драгомир Стойнев.

Положителен за COVID-19 се оказа и социалистът Иван Иванов.