До 30 ноември клиентите на "Теленор България" могат да се насладят на невероятни оферти с до 40% намаление на избрани устройства. Черният петък тази година стартира с технологични любимци като смартфоните SAMSUNG Galaxy A12, REALME 8 5G и таблетът LENOVO Tab M7, който идва с цели 40% отстъпка при подписване или подновяване на договор с план Интернет с абонамент над 20,99 лв. на месец.

Изненадите за любителите на празничното пазаруване не спират дотук, защото операторът предлага и 30% по-ниска цена за невероятния XIAOMI Redmi Note 10 5G с план Тотал Макс от 36,99 лв. на месец. А пречиствателя за въздух на XIAOMI Mi Air Purifier Pro, който може да бъде закупен на цена от 17,99 лв/месец за още по-чисто вкъщи за предстоящите празнични дни.

Времето до празниците може да се отмерва още по-приятно и със SAMSUNG Galaxy Watch3 45mm LTE, който идва с 20% по-ниска цена, който освен че е прахо- и водоустойчив, осъществява мониторинг на съня и измерва крачките. Със същото намаление можете да откриете и функционалният лаптоп LENOVO ThinkPad L14 20U2S7C, който може да бъде закупен с план Интернет Макс на цени от 35.99 лв./месец.

Цените са валидни както във физическите магазини на оператора, така и онлайн, а пълна информация за това и други предложения в "Теленор", е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и в магазинната мрежа.

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg