Определен е концесионер на морски плаж "Равда - Олимпийски надежди". Министерският съвет упълномощава Министъра на туризма да сключи договор за концесия с "Джедар" ЕООД, в едномесечен срок от влизане в сила на решението на Министерския съвет за определяне на концесионер на морския плаж.

Концесионерът се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за 1 бр. чадър в размер до 8 лв. и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 8 лв. в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж. . Размерът на годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 42 601,85 лв.

За плажовете "Шкорпиловци - централен" и "Делфин" се търсят концесионери. Целта е обезопасяване на морските плажове и предоставяне на услуги от обществен интерес за срока на концесията.

Двата плажа ще бъдат обезпечени със задължителните дейности по ЗУЧК - осигуряване на водното спасяване, обезпечаване на прилежащата акватория, здравното и медицинското обслужване и санитарно-хигиенното поддържане на морския плаж и предоставяне на услуги от обществен интерес.

Размерът на минималното годишно концесионно възнаграждение за морския плаж "Шкорпиловци - централен" е 24 923,99 лева