Евродепутатът Ангел Джамбазки публикува гневен коментар за българските цигани, заподозрени в изнасилването на млада жена в Германия.

Войводата публикува във "Фейсбук" и снимка със заподозрените, която е поместена във вестник "Билд".

В Германия задържаха българско момче за изнасилване

В Германия задържаха българско момче за изнасилване

Води се разследване

"Тези "хубавци" на снимката, очевиден образец за грантова "интеграция", са част от пет-членна банда подобни на тях, арестувани и обвинени за брутално изнасилване на осемнадесет годишно момиче в град Мюлхайм, Германия. В бандата има и четиринадесет годишни извършители. Четиринадесет годишни. Можете ли да познаете, какъв е техният произход?", пита Джамбазки в поста си.

"Да, прави сте. Древно индийски. Сега, може би според новговора на розовите брюкселски фашаги ще трябва да ги наричаме "индо-германци". Или "индо-европейци"", продължава той.

По думите му проблемът е, че заподозрените са с български паспорти.

Съдят 8 българи в Германия за групово изнасилване на 13-годишно момиче
Обновена

Съдят 8 българи в Германия за групово изнасилване на 13-годишно момиче

Двама от изнасилвачите избягали в България

"Същите, които в България кресливо твърдят, че НЕ са българи, а са нещо различно, в Германия вече са "българи". Прочее, подобно нечовешко деяние не е първо в Германия, извършено от представители на този етнос. Подобно изнасилване имаше само преди месеци, преди това беше нечовешкият ритник в метрото, както и много други.

Днес Германия се сблъсква с резултатите от сбърканата и противоречива розова политика на фалшивата "интеграция". Както се казва - да се оправят. Сега ще могат да ни покажат нагледно как се прави...", пише още Джамбазки.