Матраци НАНИ се представят на специализираното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2019 в Експо център София с впечатляващ щанд, където са изложени любимите на повечето българи матраци. С участието си компанията отбелязва и 15-годишното си присъствие на пазара. Заложила на сериозно разширяване на производствения си капацитет, фирмата се стреми да увеличи оборота си за 2019 година с над 25%, достигайки 90 млн. лв. Само за последните 5 години е направена инвестиции за 41 млн. лв., което е ясна заявка за пазарно лидерство.

Матраци НAНИ разполагат с мощна търговска инфраструктура - 11 собствени склада покриват територията на страната, което позволява експресна реакция при поръчка от клиенти. Експертите на НАНИ селектират висококачествени материали от собствено производство и високотехнологични разработки, а заедно с изключителния си дизайн продуктите осигуряват спокоен и здравословен сън. Компанията е водеща в производството на качествена полиуретанова пяна и пружинни системи.

Иновативната серия НАНИ СИРЕНА е ясно позиционирана към хората, които търсят отличен матрак на приемлива цена - HIGH ELASTIC FOAM с висока плътност в сърцевината подсигурява перфектна точково - еластична опора на тялото. За оптимално напасване и равномерно разпределение на тежестта към матрака се грижи обемният слой от термоактивна MEMORY FOAM. Красив капитониран калъф завършва модела. Делимият цип улеснява поддържането на перфектна чистота. Сребърните нишки, втъкани в текстила SILVER ACTIVE PRO, отделят сребърни йони, а капсулите ALOE VERA придават спа ефект.

Снимка 414486

Източник: news.bg

Серията НАНИ КАСПИЯ е водеща в сегмента на еднолицевите матраци, които имат сериозен дял на българския пазар. При тази серия към здравината на вградената метална рамка и OSB плоскостта е добавена и ортопедичността и мултизоналността на POCKET SPRING, както и ергономичността на влияещата се от температурата MEMORY FOAM. Опората е мултизонална и разпределя равномерно тежестта на тялото по цялата площ. Осигурява комфорт при лежане, като поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза. ADAPTIV текстилът адаптира температурата на повърхността към тялото и е оптимално решение за еднолицев матрак. НАНИ КАСПИЯ е за традиционалисти с нюх към новите технологии.

А една от любимите на хотелиерите серия НАНИ ТИРЕНА е сред най-продаваните на пазара. НАНИ ТИРЕНА е матрак, съчетаващ ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност от PENO ELASTIC FOAM, затворена в прошит калъф от обемен слой антиалергични силиконизирани влакна, POLIFLEX и POMEROL мек текстил с голяма здравина. Структурата е отворена и способства преминаването на въздух в дълбочина. Това гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и микроорганизми. Еластичността и чувството за мекота предлагат добър телесен комфорт при лежане, поддържайки перфектно тялото в раменете, талията и таза. Практически и експлоатационно НАНИ ТИРЕНА е матрак, максимално доближаващ се до моделите от висок клас.

Матраци НАНИ участват в изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2019 в периода 26 до 30 март в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР - София. На щанда си в зала 4 марката показва модели от новата КОЛЕКЦИЯ НАНИ 2019.

Всички посетители ще имат възможността да разгледат и да изпитат най-новите достижения на експертите в продуктите за сън.

Снимка 414489

Източник: news.bg