"Волт" заедно с "Отровното трио" и "Изправи се. БГ" излизат заедно на парламентарните избори на 4 април. Лидерът на "Волт" Настимир Ананиев обясни в студиото на БНТ, че това, което е събрало трите формации, е гневът за това, което се случва в България. Този гняв избухнал с навлизането на прокуратурата на президентството през лятото на миналата година.

Той е на мнение, че хората ще ги подкрепят на парламентарните избори, защото са заедно на протестите. Ако в крайна сметка влязат в парламента, коалиция със сигурност ще има, но Ананиев твърдо изключва такава с БСП, ГЕРБ и ДПС.

"Изправи се. БГ" и "Отровното трио" нямат разминавания с президента

"Изправи се. БГ" и "Отровното трио" нямат разминавания с президента

Било лицемерно Борисов да иска избори на 28 март

Не е ли по опасен щамът на ГЕРБ и Обединени патриоти, запита Ананиев, според когото повече хора са загинали от този щам, отколкото от каквото и да било друго. Хората трябва да излязат и да гласуват, за да може да има критична маса от хора, които да направят рестарт в България, подчерта той.

Всеки участва на избори, за да управлява, но избирателите излизат и избират, отбеляза лидерът на "Волт". Настимир Ананиев има огромни притеснения, че хората в чужбина няма да имат възможност да гласуват, но призова в страната за масово гласуване на 4 април.