Гонят майка на 9 деца от ведомствен апартамент на министерството на отбраната в столичния квартал Люлин. За това сигнализира News.bg адвокат Емил Василев. По думите му става въпрос за Светла Данаилова - вдовица на офицер, починал при трагични обстоятелства преди няколко години.

Изхвърлят я с обяснение, че нормативната уредба не позволявала вдовица на български офицер с 9 деца да остане във ведомствен апартамент, нищо че редовно си плаща наема, обясни Василев.

Снимка 535813

Източник: адвокат Емил Василев

"Заповедта за изгонването е подписана от големия български патриот Красимир Каракачанов и в момента се изпълнява от служебното правителство. По този повод искам да кажа на всички тия шапкари - ГОСПОДА, ВИЙ СТЕ ИДИОТИ. Държава, която не може да осигури майка на 9 деца поне един апартамент под наем НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. Срам ме е от собствената ми държава. Срам ме е, че съм българин".

Снимка 535814

Източник: адвокат Емил Василев

След въпроси, отправени от news.bg, от Министерство на отбраната отговориха, че военният министър Панайотов е разпоредил спешна проверка по случая. Очаква се тя да приключи в рамките на няколко дни.