Председателят на НС цвета Караянчева коментира "коремното" упражнение на президента Румен Радев, предаде "24 часа".

По думите й няма нищо лошо в добрата физическа форма. Тя също поддържала тонус със спорт.

"Няма нищо лошо да се спортува, аз също спортувам. Когато политиците са здрави, това значи, че могат да си изпълняват добре задълженията. Ние като парламентаристи, също гледаме да работим максимално активно, за да сме полезни на българските граждани", коментира председателят на НС "коремното възлизане", което президентът направи на посещението в бригада "Специални сили" в Пловдив. Тя изтъкна, че това е в полза на активната работа на политиците.

Председателят на парламента също посети елитната военна част. Тя присъства на честването на 75-годишнината от създаване на Парашутната дружина.

Каракачанов не приема предизвикателство за коремно, не е във форма и няма време

Каракачанов не приема предизвикателство за коремно, не е във форма и няма време

Радев може едно, значи Каракачанов може половин, а с Витков и с бира не може да се надпие, не може толкова да пие

Припомняме, на визитата си в бригада "Специални сили" в Пловдив президентът Радев направи упражнението. Предизвикателството бе прието от Светьо Витков от "Глас народен", който също се справи с "коремното". От своя страна той предизвика министъра на отбраната Красимир Каракачанов да се включи и да отговори на предизивкателството. 

Каракачанов отговори, че ако може, би го направил, но не бил в добра форма. "Човек трябва да поддържа форма, но когато имаш време да ходиш по фитнес зали, можеш - аз нямам време", защити се министърът на отбраната.