Ивелин Узунов от смолянското село Смилян отново е изчезнал, съобщава bTV. Сигналът, че момчето e в неизвестност е получен вчера рано следобед. Момчето се издирва.

Издирват 20-годишен младеж от родопското село Смилян

Издирват 20-годишен младеж от родопското село Смилян

Младежът е бил забелязан последно вчера сутринта

В търсенето на Ивелин участват полицията, следово куче, доброволци и близки. Издирването на младежа е в околностите на смолянското село.

20-годишният Ивелин последно е видян вчера, когато е излязъл от родната си къща. Тогава младежът е казал, че ще се разходи, оставяйки и мобилният си телефон у дома. "От вчера го търсим. Вдигнахме кучета, има много близки и доброволци. На този етап не е открит. Предстои днес да го обявим и за общо държавно издирване", заяви директорът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

Намереният вчера Ивелин е казал, че се е изгубил

Намереният вчера Ивелин е казал, че се е изгубил

Спасил го е факта, че е пил вода през 10-те дни в неизвестнос

Припомняме, че Ивелин изчезва за втори път. Първият път беше през май тази година, когато момчето беше в неизвестност почти десет дни и беше открит ден преди Гергьовден.

Ивелин беше намерен в плевня в смолянското село Пещера с леки замръзвания по крайниците. Претърпя лечение в болницата в Смолян и се възстанови напълно.