84-годишен пешеходец е бил блъснат вчера около 11,30 часа, докато пресичал на кръстовището между бул."България" и ул."Булаир" в Кърджали, съобщи МВР. Възрастният човек бил ударен от 47-годишен водач. Пострадалият бил откаран за преглед в Спешното приемно отделение и след това освободен. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат.

87-годишна жена е била настанена в болница със счупвания на ръката и ребро след пътнотранспортно произшествие малко след 15:00 часа вчера на изхода на Кърджали в посока Ардино. Лек автомобил управляван от 57-годишен водач напуснал пътното платно, колата се ударила в дърво и се преобърнала по таван. Още една пътничка била прегледана в Спешното отделение.

Микробус помете майка с дете на пешеходна пътека в Пловдив

Микробус помете майка с дете на пешеходна пътека в Пловдив

Инцидентът е станал във вечерния час пик

Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Екип на пожарната служба обезопасил автомобила.

25-годишен водач също бил транспортиран за преглед от спешните медици, след като бил блъснат от друга кола. След удара фолксвагенът се завъртял и спрял в основа за бетонна ограда. Произшествието станало около 16:00 часа в района на село Паничково.